Αχαρνές
Βόλος
Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ιωάννινα
Λάρισα
Πάτρα
Ρεθύμνου
Ρόδος
Χανιά
Ελληνικά flag el
Αχαρνές
Βόλος
Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ιωάννινα
Λάρισα
Πάτρα
Ρεθύμνου
Ρόδος
Χανιά
Ελληνικά flag el
Καροτσάκι
Υποσύνολο:
€ 0

Σχετικά με τη Express Flowers

Ποιοι είμαστε

Η Express Flowers είναι μια ευρωπαϊκή online υπηρεσία παράδοσης λουλουδιών που έχει ως στόχο να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες της.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα έμπειρων ανθοπωλών που διαλέγουν καθημερινα τα πιο φρέσκα λουλούδια από καλλιεργητές σε όλη την Ευρώπη. Η Express Flowers συνεργάζεται με τοπικά ανθοπωλεία για τη διασφάλιση μεγάλης ποικιλίας από συνθέσεις με φρέσκα λουλούδια διαθέσιμες προς παράδοση σε κάθε χώρα.

Τι κάνουμε

Στην Express Flowers, στόχος μας είναι να κάνουμε την online παράδοση λουλουδιών όσο το δυνατόν πιο απλή και εύκολη. Η ιστοσελίδα μας έχει σχεδιαστεί για να είναι κατανοητή προς το χρήστη και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λουλούδια και δώρα ανώτατης ποιότητας. Είτε πρόκειται για ένα μόνο τριαντάφυλλο είτε για μια μεγάλη ανθοσύνθεση, για εμάς κάθε παράδοση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε τη Express Flowers για τις επιθυμίες σας. Παρακαάτω είναι μερικοί από αυτούς:

Ελπίζουμε ότι θα μας προτιμήσετε για τις μελλοντικές σας επιθυμίες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας - είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Ευχαριστούμε!