Αχαρνές
Βόλος
Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ιωάννινα
Λάρισα
Πάτρα
Ρεθύμνου
Ρόδος
Χανιά
Ελληνικά flag el
Αχαρνές
Βόλος
Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ιωάννινα
Λάρισα
Πάτρα
Ρεθύμνου
Ρόδος
Χανιά
Ελληνικά flag el
Καροτσάκι
Υποσύνολο:
€ 0

Παράδοση και Επιστροφές

Χρόνος παράδοσης

Παραδίδουμε τα μπουκέτα από Δευτέρα έως Κυριακή, 08:00 με 21:00. Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης όταν κάνετε την παραγγελία σας. Θα κάνουμε το καλύτερο για να παραδώσουμε τα λουλούδια σας την ώρα που ζητήσατε και αν προκύψει κάτι έκτακτο, οι υπεύθυνοι μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας αμέσως. Εάν δεν καθοριστεί ώρα παράδοσης, θα παραδώσουμε τα λουλούδια κατά τις κανονικές ώρες παράδοσης.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την ημερομηνία ή την ώρα παράδοσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Παράδοση τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες

Παραδίδουμε λουλούδια όλες τις ημέρες της εβδομάδας συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες και πόλεις η παράδοση ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες αργίες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους διαχειριστές μας για να εξασφαλίσετε την παράδοση της παραγγελίας σας εγκαίρως.

Προσφέρουμε τρεις μεθόδους παράδοσης: Τυπική παράδοση, παράδοση την επόμενη ημέρα και παράδοση την ίδια ημέρα. Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο παράδοσης όταν κάνετε την παραγγελία σας. Το κόστος παράδοσης και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα εμφανιστούν πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Παράδοση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

Μπορούμε να παραδώσουμε τα λουλούδια σας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλους δημόσιους χώρους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δηλώσει τη σωστή διεύθυνση και τον αριθμό δωματίου κατα τη διαδικασία της παραγγελίας σας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις ή μη παράδοση αν οι πληροφορίες είναι ελλιπείς ή λανθασμένες.

Επιστροφές

Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν το μπουκέτο που παραλάβατε διαφέρει σημαντικά από αυτό που παραγγείλατε. Για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε να μας στείλετε μας φωτογραφίες του μπουκέτου που παραλάβατε εντός 24 ωρών από την παράδοση. Θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.